За нас

Ако ви предстои пътуване в страната или чужбина, по работа или за удоволствие – доверете ни се. Ние осигуряваме бърз, надежден и комфортен транспорт до летище Отопени-Букурещ, както и тези в страната-София, Варна и Бургас.

Транспортът от нас, а удоволствието за вас…

Извършваме транспорт от всяка точка на България до летищaта на България и Румъния – София, Варна, Бургас и Букурещ  денонощно за вас. Tрансфер от/до Русе-летище Отопени Букурещ на цена от 90лв. Русе-София – 200лв. , Русе-Варна – 135лв. Цената е за целия автомобил (до трима души) не на човек.

Превърнете вашето бизнес пътуване в страната и чужбина удоволствие за вас с нашите комфортни коли и професионално обслужване.

Транспорт  до адрес в Букурещ, (както и всеки друг град в Румъния), Ромекспо, концерти в столицата на Румъния, шопинг на най-големия пазар за стоки на Балканите “Червения Дракон” и др.
Шофьорите, които ви обслужват са с дългогодишен професионален опит, владеят английски, руски, румънски език. При желание от ваша страна може да посрещнете или изпратите ваш близък от/до летище “Отопени” Букурещ.

В нашите коли може да ползвате безплатен Wi-Fi по време на вашето пътуване в България и Румъния.

Само при нас вие може да опаковате един чекиран багаж (със стреч фолио) на цена от 3лв.

Пълна информация може да получите :

– като се обадите на телефон +359888730929
– чрез формата за контакт в сайта ни ruse-transfer.com
– през фейсбук страницата ни Ruse-transfer.com